Bekæmpelse af edderkopper hos private

Der er næsten ingen værre måde at starte dagen på, end at gå direkte ind i et edderkoppespind. Døjer du også med edderkopper omkring dit hus? Vi kan hjælpe dig af med dem, så du uden bekymringer kan færdes i f.eks. garagen, udhuset eller omkring husets udhæng. Alle disse steder vil man ofte støde på edderkoppespind, der både er trælse at få på sig, men de er heller ikke pæne at se på. Din garage kan hurtigt komme til at se gammel, slidt og forladt ud, når edderkopperne tager over. Derfor giver det i mange tilfælde rigtig god mening at investere i bekæmpelse af edderkopper. 

Problemer med edderkopper? 

Hvis du oplever, at der er begyndt at være mange edderkopper omkring dit hjem, kan det være en god idé, at få dem bekæmpet med det samme. Problemet kan nemlig hurtigt blive en større, i takt med at bestanden omkring jeres hjem vokser. Vi sørger for at udrydde alle på én gang, således at problemet ikke vender tilbage indenfor samme sæson. Edderkopper kan for nogle betragtes som nyttedyr, da de spiser mange af de insekter (såsom fluer og myg), som vi mennesker finder irriterende. Til gengæld kan edderkopperne også hurtigt blive skadedyr, når der er mange af dem på ét sted. Det er her vi kan tilbyde vores ekspertise og løse problemet for dig, så du ikke skal bøvle med de 8-benede spindere. 

Bliv fri for edderkopper 

Ved hjælp af vores professionelle udstyr kan vi levere bekæmpelse af edderkopper i helt op til 15 meters højde uden brug af lift. Opstår behovet højere oppe end det, kan vi også sagtens klare dette, ved at tage en lift med. Hermed er ingen opgave for højt oppe eller for stor i omfang – vi sørger for at have de effektive midler med. Har du for eksempel en ejendom på 180m2 under 15 meter i højde, kan bekæmpelsen klares for blot 1.495,- inklusiv moms.