Bekæmpelse af edderkopper hos erhverv

Vi sætter en ære i at levere service med garanti for virkningseffekt hos bl.a. skoler, erhverv, institutioner, plejehjem industri osv. Skulle det mod forventning ske, at behandlingen ikke virker, kommer vi bare igen og sørger for, at du bliver helt fri for edderkoperne – uden betaling i anden omgang selfølgelig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave inden vi går i gang, så du ved, hvad du kan forvente prismæssigt. Selve proceduren foregår ved, at bygningen bliver sprøjtet udvendigt med et giftholdigt bekæmpelsesmiddel på de udsatte områder. Dette er typisk op til tagrenden og omkring en eventuel kanap eller til kip i bygningens gavle. Derudover tager vi også rundt langs vinduer og under udhæng, da der ofte kan forekomme edderkopper disse steder. 

Få fjernet edderkopperne hurtigt og effektivt 

Det kan for mange mennesker være enormt ubehageligt at støde på edderkopper derhjemme. Opgaven med at fjerne dem, er som regel ikke noget, de fleste bryder sig om. Dertil kan indsatsen vise sig at have været forgæves, hvis man selv forsøger at børste dem væk, og de alligevel kommer tilbage. Ved større omfang af edderkopper er det derfor nødvendigt med professionel bekæmpelse med brug af gift. Selvom giften er yderst farlig for edderkopperne, er det ikke noget der skader mennesker og husdyr. Når det er sagt, er vi alligevel forsigtige med ikke at sprøjte på for eksempel legehuse, trampoliner eller hundegården.

Slip for edderkopper på jeres bygninger  
Vi sørger for at behandle alle former for kroge, udhæng og hjørner på bygningen, så I kan slippe af med edderkopperne. Vi anbefaler at investere i bekæmpelse en gang pr. sæson – det burde være rigeligt. Når du sætter professionelle som os på opgaven, er du sikret den helt rigtige mængde gift i behandlingen. Den rigtige giftmængde er altafgørende for, om edderkopperne bliver udryddet, men også for prisbesparelse, bæredygtighed og muligheden for at rengøre overfladerne bagefter.