Om os

Hos ingenedderkopper.dk har vi gennem mange år hjulpet private og erhverv med at sætte en stopper for edderkoppernes indtrængen. Efter mere end 20 års erfaring inden for vinduespudsning opdagede vi behovet for bekæmpelse af edderkopper. De kan komme fra alle hjørner og afkroge, men uanset hvor, så sikrer vi dig en sikker bekæmpelse af edderkopperne.

Dette er nu 8. sæson i træk, vi arbejder med at fjerne edderkopper, hvilket har givet os en stor erfaring på området. Vi er bygget op omkring en lille vinduerspuder/rengøringsvirksomhed ved navn VinduespudseREN. Her servicerer vi ca. 400 kunder i Skanderborg og opland, som er alt fra “Fru Jensen” til store virksomheder, plejehjem, skoler eller andre institutioner. 

Det produkt, vi anvender til behandlinger, er utroligt nemt at gøre rent efter. Hermed sikres det, at overfladen bliver skånet, da den rette giftmængde kun skader selve edderkopperne. Gennem tiden har vi hjulpet masser af danskere af med de problemer, som edderkopperne skaber. Hermed kan de færdes frit omkring bygningen igen, uden at få spind i hovedet eller at skulle se på edderkopperne. Bygninger bliver bare flottere uden alt det edderkoppespind. 

Vi opererer i trekanten mellem Silkeborg, Aarhus og Horsens, og har i vores flere års eksistens hjulpet med alle størrelser og udformninger af forskellige huse, bygninger, træskure og meget mere. Vi klarer alle opgaver og er parate til at hjælpe dig med at holde edderkopperne ude af huset. Så kontakt os til en snak omkring det, I står og mangler hjælp til. Vi tilrettelægger den helt rigtige løsning til dig og fremlægger et uforpligtende tilbud. Kontakt os på +45 29 74 86 60 eller på mail@ingenedderkopper.dk.